Política de Privacitat

L'associació Wirtschaftsjunioren Barcelona, Círculo Hispano-Alemán de Jóvenes Directivos (registrada sota el número 20671), d'ara endavant denominada "WiJus", l'informa que de conformitat al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes, així com a la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre, que les dades personals facilitades i recollides per aquesta associació que inclouria, però no es limitaria, al seu nom, dades de contacte (juntament amb la seva adreça de correu electrònic), així com dades de facturació i eventualment de domiciliació bancària, seran tractades sota responsabilitat de Wirtschaftsjunioren Barcelona, Circulo Hispano-Alemán de Jovenes Directivos, domiciliada a C / Còrsega 301-303, 3-2, 08008 - Barcelona (Espanya); NIF: G61789921; correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.; amb la finalitat de gestionar la seva associació, comunicar-li futurs esdeveniments, gestionar avantatges pels nostres socis, inclusió en mailings i dur a terme l'objecte de l'associació.

 1. Base legal: Consentiment

Vostè ens ha lliurat les seves dades amb la finalitat d'associar-se a WiJus i / o rebre informació sobre l'associació i els seus esdeveniments, les seves dades seran utilitzades per les finalitats següents:

 • Comunicar-li els futurs esdeveniments de l'associació
 • Gestionar les avantatges de què gaudeixin els associats (entre d'altres, descomptes en béns i serveis subministrats per terceres persones físiques o jurídiques)
 • Girar-li / domiciliar-li les corresponents quotes de l'associació

La base legal per a aquest tractament és el seu consentiment inequívoc en subministrar-nos les seves dades de contacte i / o la seva sol·licitud d'associació a WiJus.

 1. Tractament responsable

WiJus tractarà la informació d'una manera responsable i d'acord amb la normativa vigent. En concret, prendrà totes les mesures necessàries per garantir la confidencialitat de les dades de caràcter personal que vostè hagi subministrat voluntàriament.

 1. Manteniment de la informació

Mantindrem i emmagatzemarem la seva informació personal mentre vostè sigui associat i / o estigui interessat a seguir rebent les nostres convocatòries a esdeveniments. Un cop vostè ens comuniqui el seu desig de no continuar rebent informació sobre els esdeveniments de WiJuS, les seves dades seran esborrades de manera segura i d'acord amb la normativa en vigor.

 1. Drets

D'acord amb la normativa vigent vostè podrà exercir els següents drets:

 • Dret d'accés: Té dret, en qualsevol moment, a sol·licitar-nos una còpia de la informació personal que mantenim sobre vostè.
 • Dret a corregir o completar la informació: Si la informació personal que tenim sobre vostè no és exacta, no està actualitzada o està incompleta, té dret que es rectifiquin, actualitzin o completin aquestes dades.
 • Dret de supressió: Vostè té dret a sol·licitar la supressió de la informació personal que tinguem sobre vostè de conformitat a la lleis vigents.
 • Dret d'oposició o limitació del tractament: Vostè té dret a oposar-se que tractem la seva informació personal, posant-se en contacte amb nosaltres.
 • També pot tenir dret a limitar l'ús que li donem a la seva informació personal.
 • Dret a la portabilitat de les dades: Vostè té dret a rebre qualsevol informació personal que mantinguem sobre vostè en un format estructurat, d'ús comú i lectura mecànica.

La Llei estableix limitacions i excepcions a la major part dels drets esmentats. En cas que no puguem complir amb qualsevol sol·licitud d'exercici dels seus drets, li oferirem una justificació.

Així mateix, li exigirem que presenti proves de la seva identitat abans de poder dur a terme la seva sol·licitud.

Vostè podrà exercitar aquests drets de la següent manera:

 • Correu postal a Wirtschaftsjunioren Barcelona, Circulo Hispano-Alemán de Jovenes Directivos, domiciliada a C / Còrsega 301-303, 3-2, 08008 - Barcelona (Espanya), adjuntant fotocòpia del seu DNI, passaport o qualsevol altre document identificatiu oficial, juntament amb la corresponent sol·licitud.
 • Correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., adjuntant còpia del seu D.N.I., passaport o qualsevol altre document identificatiu oficial, juntament amb la corresponent sol·licitud.

Contacte

Cercle Hispà-Alemany de Joves Directius
C/o Cambra de Comerç Alemanya per Espanya
Còrsega 301-303, 3o 2a
08008 Barcelona

Newsletter

Reb les nostres novetats:
Subscriu-te aquí