Avís legal

El present document té com a finalitat establir i regular les normes d'ús d'aquesta web, entenent per aquesta les pàgines i els seus continguts propietat de WIRTSCHAFTSJUNIOREN, CIRCULO HISPANO-ALEMAN DE JOVENES DIRECTIVOS (d'ara en endavant WiJus) a les quals s'accedeix a través del domini www.wijus-bcn.org

La utilització del portal web atribueix la condició d'usuari de la mateixa i implica l'acceptació de totes les condicions incloses en el present Avís Legal. L'usuari es compromet a llegir atentament el present Avís Legal en cadascuna de les ocasions en què es proposi utilitzar el nostre portal web ja que aquest i les seves condicions d'ús recollides en el present Avís Legal poden patir modificacions.

El titular d'aquest Lloc Web és:

  • Raó social: WIRTSCHAFTSJUNIOREN, CIRCULO HISPANO-ALEMÁN DE JÓVENES DIRECTIVOS
  • Forma: WiJus és una entitat sense ànim de lucre, constituïda a l'empara del dret civil català.
  • NIF: G61789921
  • Domicili: C/Córcega 301-303, 3-2, 08008 – Barcelona (Espanya). Telèfon: 670 207 952
  • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Nom del domini: www.wijus-bcn.org
  • Inscrita en el Registre: número 20.671 en el registre de la Generalitat de Catalunya (Departament de Justícia; Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques).

L'accés i / o ús d'aquest Lloc Web atribueix la condició d'USUARI, que accepta, des d'aquest accés i / o ús, les Condicions Generals d'Ús aquí reflectides.

www.wijus-bcn.org proporciona l'accés a diverses informacions en relació als seus esdeveniments, informació de la nostra entitat, apartats de contacte, enllaços a xarxes socials, (en endavant, "els continguts") pertanyents a WiJus.

L'usuari assumeix la responsabilitat de l'ús del portal.

WiJus per si o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, software o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d'ordinador necessaris pel seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de WiJus tots els drets reservats.

Queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de WiJus. La utilització no autoritzada de la informació continguda en aquest Lloc Web, així com els perjudicis ocasionats poden donar lloc a l'exercici de les accions que legalment corresponguin i, si escau, a les responsabilitats que d'aquest exercici es derivin.

WiJus no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

WiJus es reserva el dret de modificar el contingut del Lloc Web sense previ avís i sense cap tipus de limitació.

WiJus declina qualsevol responsabilitat pels serveis i / o informació que es presti en altres llocs web enllaçats amb aquest, ja que no controla ni exerceix cap tipus de supervisió en llocs web de tercers.

Si vostè creu que qualsevol contingut i / o informació d'aquest Lloc Web vulnera un dret legítim o la legalitat vigent li agrairíem que es posés en contacte amb WiJus perquè puguem prendre les mesures oportunes.

WiJus es reserva el dret d'efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes al seu portal, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats en seu portal. Preguem consulteu la nostra secció de Política de Privacitat.

Contacte

Cercle Hispà-Alemany de Joves Directius
C/o Cambra de Comerç Alemanya per Espanya
Còrsega 301-303, 3o 2a
08008 Barcelona

Newsletter

Reb les nostres novetats:
Subscriu-te aquí